Meedoen

De SNBN staat open voor elk soort ondersteuning, en heeft zelf de nodige activiteiten voor de toekomst in gedachten.

 

Meedoen?

Stichting Nederlanders buiten Nederland draait volledig op vrijwilligers.

Kortdurend of langlopend, algemeen inzetbaar of voor een specifieke taak: alle ondersteuning is heel erg welkom. Het kan gaan om ondersteuning bij fondsenwerving, een simpele suggestie om deze of gene te benaderen, onze ’ogen en oren‘ in een bepaalde regio, of ondersteuning in de communicatie.

De SNBN staat open voor elk soort ondersteuning, en heeft zelf de nodige activiteiten voor de toekomst in gedachten.

Wil je meehelpen?  Neem dan even
contact met ons op
en we proberen je zo snel mogelijk terug te mailen.

Samenwerken met andere organisaties

Naast de Stichting Nederlanders buiten Nederland zijn er meer organisaties actief die zich op de een of andere manier inzetten voor Nederlandse paspoorthouders die in het buitenland wonen; verreweg de meeste hiervan zijn geen vereniging.

Het is de combinatie van samenwerking en de eigen unieke structuur van de SNBN die ervoor zorgt dat de SNBN op eigen wijze de belangen van de Nederlanders buiten Nederland (mede) kan behartigen.

Wij willen zeker niet ‘vervangend’ zijn voor bestaande organisaties, maar voor hen en Nederlanders in het buitenland in het algemeen de schakel naar de politiek zijn en daar verandering te brengen waar we kunnen. De SNBN staat open voor zowel kortlopende samenwerkingsverbanden als langdurige partnerschappen.

Interesse in wat de SNBN voor uw/jouw organisatie kan doen? Schrijf ons op info@snbn.nl en je hoort op de kortst mogelijke termijn van ons!

Copyright 2019 - Stichting Nederlanders Buiten Nederland | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Website: Digitaal Design